≡ Menu
Semakan Peperiksaan Online Penolong Pegawai Tadbir Gred N29

Semakan Peperiksaan Online Penolong Pegawai Tadbir Gred N29Perhatian kepada calon temuduga yang bakal menduduki peperiksaan online Penolong Pegawai Tadbir Gred N29.

Jawatan Penolong Pegawai Tadbir Gred N29

Menurut sumber dari SPA, kini anda boleh buat semakan peperiksaan online Penolong Pegawai Tadbir N29 secara atas talian (online). Peperiksaan ini akan diadakan pada hari Isnin, 5 Disember 2016 mulai jam 800 malam sehingga 940 malam.

Semakan Keputusan Penolong Pegawai Tadbir N29
Berikut dikongsikan maklumat berkaitan semakan peperiksaan dan semakan keputusan peperiksaan.

Semakan Peperiksaan Online

👉Klik SPA PPT N29

Semakan Keputusan Peperiksaan

DESKRIPSI TUGAS

Dipetik dari SPA sebagai panduan buat calon peperiksaan semua. Antara maklumat yang Government.my kongsikan adalah syarat kelayakan, jadual gaji dan had umur lantikan.

Jadual Gaji

● GAJI MINIMUM : RM1,493.00
● GAJI MAKSIMUM : RM5,672.00
● KADAR KENAIKAN GAJI TAHUNAN : RM145.00

Syarat Lantikan

● Warganegara Malaysia;
● Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan; dan
● Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan. (Gaji permulaan ialah pada Gred N29: RM1,493.00); atau
● Sijil Tinggi Agama Malaysia (STAM) atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan. (Gaji permulaan ialah pada Gred N29: RM1,493.00)
● Diploma dalam bidang berkaitan yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya. (Gaji permulaan ialah pada Gred N29: RM1,770.95).

Semoga anda berjaya lulus dalam Semakan Keputusan Penolong Pegawai Tadbir N29 Online dan dapat mengisi kekosongan jawatan kosong tersebut. Tahniah yang diucapkan kepada mereka yang berjaya layak menduduki peperiksaan online pada 5 Disember 2016.

Leave a comment

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment