≡ Menu
Petua Melebatkan Janggut Dan Jambang

Anda tahu cara nak lebatkan janggut dan jambang? Ada sesetengah orang cepat naik janggut, ada kala yang memang susah naik walaupun seurat. Nak tahu petua paling mujarab untuk melebatkan janggut dengan semulajadi tanpa guna sebarang produk termasuk produk jambang Wak Doyok.

petua melebatkan janggut

Petua Melebatkan Janggut dan Jambang

1. PUTIH TELUR

Anda ambil telur yang putih saja dan sapukan di kawasan yang anda inginkan mengikut kadar yang anda mahu. Amalkan setiap malam sebelum tidur selama seminggu berturut-turut. Insya Allah janggut, misai atau jambang yang anda mahu miliki akan tumbuh dengan lebatnya.

2. TELUR UDANG

Cuba anda cari telur udang lebih elok kalau boleh dapat udang galah lagi cantik sebab telurnya lebih banyak kerana saiznya yang besar. Telur udang itu perlu anda sapukan pada tempat-tempat yang diinginkan sama ada misai, jambang dan janggut sebelum masuk tidur. Sebelum itu jangan lupa untuk cukur sedikit bahagian yang akan dilumurkan. Cukur dan disapu telur tersebut.

Penulis berharap dengan terbitnya artikel ini tentang petua melebatkan janggut dan jambang sedikit sebanyak dapat membantu anda untuk mengikuti petua ini.

Leave a comment

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment