≡ Menu

Jawatan Kosong Universiti Malaysia Pahang (UMP) 13 Julai 2016

umpjobsJawatan kosong terkini di Universiti Malaysia Pahang (UMP) Untuk Sesi Ambilan Julai 2016. Permohonan ini adalah dipelawa daripada Pihak Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk warganegara Malaysia tidak kira lelaki ataupun perempuan  yang berkelayakan dalam bidang  pendidikan ataupun pertahanan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Universiti Malaysia Pahang (UMP).

Marilah Beramai-ramai Mengisi Permohonan Ini Kerana Ianya Pastinya Dapat Menjamin Masa Depan Anda Semua.

Dengan Ini , Jabatan Pengurusan Universiti Malaysia Pahang (UMP) Secara Rasminya Membuka Peluang Pekerjsan Pada Bulan Julai 2016 Kepada Individu Yang Berkelayakan.

Jawatan Kosong Ini Dibuka Bermula Daripada 1 Julai 2016 Sehingga 13 Julai 2016 (jom apply sebelum terlambat).

Jawatan Yang Dibuka Untuk Mereka Yang Layak Adalah :

1. PEGAWAI UNDANG-UNDANG L41
2. PEGAWAI PENERBITAN N41
3. PEGAWAI KESELAMATAN KP41
4. PENOLONG PEGAWAI SAINS C29
5. PEMBANTU KEMAHIRAN H19
6. PEMBANTU HAL EHWAL ISLAM S19

Gaji : Diba
Please Alert !

Tarikh tutup permohonan 13 Julai 2016

Lokasi : Pahang

Jenis Pekerjaan  : Kerajaan

Gaji : Bermula daripada rm1,200 Sehingga rm3,500.

CARA-CARA UNTUK MEMOHON JAWATAN INI ADALAH:

Permohonan hendaklah dibuat secara atas talian dengan mengisi maklumat pemohon di laman web UMP, www.ump.edu.my. Calon diwajibkan mencetak Surat Pengesahan Permohonan Atas Talian (Selepas tamat mengisi butiran permohonan melalui, laman web UMP). Permohonan yang tidak dibuat secara atas talian adalah tidak akan dilayan. Sila nyatakan jawatan yang dimohon di penjuru kiri muka hadapan sampul surat. Permohonan yang lengkap berserta dengan salinan sijil-sijil akademik dan lainlain dokumen berkaitan hendaklah dihantar kepada :
 
BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA
JABATAN PENDAFTAR
UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG,
26600 PEKAN,
PAHANG DARUL MAKMUR
(U/P : UNIT PELANTIKAN)
 
CATATAN AM :
(a) Hanya permohonan yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temu duga.
(b) Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan daripada tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.
(c) Pemohon yang pernah membuat permohonan pada iklan-iklan yang lalu dinasihatkan mengemukakan semula permohonan jika masih berminat dan layak.
(d) Segala urusan panggilan ke sesi temuduga secara rasmi adalah melalui email. Pastikan email yang didaftarkan adalah aktif.

Mohon share di Whatsapp, Telegram dan Facebook Anda. Terima Kasih atas kerjasama.

Kepada yang berminat dan berkelayakkan sila terus muat turun borang permohonan ini bagi pihak anda.Untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut,anda boleh KLIK DISINI –> Borang Permohonan  . Cepat apply sekarang sebelum terlambat!

Leave a comment

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment