≡ Menu

Jawatan Kosong Kerani Dan Eksekutif Maybank KL Jun 2016

Jawatan kosong di Maybank W.P Kuala Lumpur  (MAYBANK) bulan Jun 2016, Maybank W.P Kuala Lumpur mempelawa anda warganegara Malaysia yang berkelayakkan terutamanya dalam bidang perbankan untuk memohon jawatan kosong kerajaan tersebut, borang permohonan kerja di kereta maybank boleh didapati di sini.JAWATAN KOSONG KERANI DAN EKSEKUTIF MAYBANK

LOKASI KUALA LUMPUR
SEKTOR SWASTA
TARIKH TUTUP 21 JUN 2016
GAJI RM2500-RM3200

Maybank merupakan bank terbesar di Malaysia dari segi permodalan pasaran dan jumlah aset dan salah satu bank terbesar di Asia Tenggara, dengan jumlah aset melebihi US $ 165 bilion dan mempunyai keuntungan bersih sebanyak US $ 1.75 bilion bagi 2015,

Maybank juga menduduki tempat ke-95 dalam The Banker 2015 1000 World Banks (sehingga Julai 2015) dan berada di kedudukan 371 dalam Forbes Global 2000 Syarikat Terkemuka (sehingga Mei 2015).

Maybank adalah syarikat tersenarai awam terbesar di Bursa Malaysia, bursa saham Malaysia, dengan permodalan pasaran sebanyak AS $ 19.1 bilion pada 31 Disember 2015.

Cabang perbankan Islam Maybank, Maybank Islamic, disenaraikan sebagai bank Islam di Asia Pasifik dan kelima di dunia dari segi aset.

Rangkaian Maybank merentasi semua 10 negara ASEAN dan negara-negara utama Asia dan pusat-pusat kewangan global dengan rangkaian 2,400 pejabat di seluruh dunia dengan lebih 45,000 pekerja.

Berikut adalah kekosongan jawatan yang terdapat di Maybank Pusat Kuala Lumpur bagi bulan jun 2016 ini, semua permohonan hendaklah dilakukan sebelum tarikh tutup yang ditetapkan oleh pihak JobsMalaysia sendiri

BIL JAWATAN
1 Eksekutif Kewangan
2 Kerani Jualan dan Pemasaran

Berikut merupakan skop kerja bagi jawatan tersebut, segala permohonan yang berjaya disenarai pendekkan akan dipanggil dan maklumat serta skop kerja penuh akan diberikan pada ketika itu

BIL SKOP KERJA KERANI DAN EKSEKUTIF MAYBANK
1 – Menyediakan perkhidmatan sebagai Penasihat Kewangan
– Membantu Pengurus Kewangan dalam urusan Kewangan


BAGAIMANA CARA UNTUK MEMOHON?

Sila Ke sesawang www.jobsmalaysia.gov.my dan di bahagian atas kolum, buat carian segeran dengan memasukkan “Maybank Wilayah Persekutuan” dan ketik di sebelah kolum dan pilih “Cari Majikan” dan seterusnya klik “CARI”
jobsmalaysia1

Pilih mana2 kolum yang ada tertulis kekosongan jawatan di dalamnya, dan seterusnya anda hanya perlu klik mohon sahaja untuk jawatan berikut.

jobsmalaysia2

Bagi yang telah pun mendaftar bersama jobsmalaysia, anda hanya perlu klik mohon sahaja, bagi yang belum mendaftar dan ingin tahun caranya sila ikuti langkah-langkah ini dengan klik link dibawah. Semoga anda dapat mengisi jawatan kosong maybank ini dengan jayanya, terima kasih.

Panduan Cara Mengisi Di JobsMalaysia.Gov
Borang Mohon Jawatan Di Maybank

Leave a comment

{ 1 comment… add one }

Leave a Comment