≡ Menu
Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Alor Gajah (MPAG) 15 Ogos 2016

jawatan majlis perbandaran alor gajah

Jawatan kosong paling terkini di Majlis Perbandaran Alor Gajah (MPAG) untuk sesi ambilan Ogos 2016. Permohonan jawatan kosong ini  adalah dipelawa daripada Majlis Perbandaran Alor Gajah (MPAG) kepada warganegara Malaysia yang berkelayakan khususnya anak negeri Melaka untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Majlis Perbandaran Alor Gajah (MPAG).

Jom Apply Jawatan Ini Sekarang Kerana Pekerjaan ini Adalah lebih Terjamin Dan Lumayan.

Kini,Dengan Rasminya Majlis Perbandaran Alor Gajah (MPAG) Membuka Peluang Pekerjaan Kepada Mereka Yang Berkelayakan Untuk Menjadi Sebahagian Daripada Syarikat Mereka.

Jawatan kosong ini dibuka bermula daripada 1 Ogos 2016 sehingga 15 Ogos 2016.(Jom apply sebelum terlambat).

Antara Jawatan Kosong Yang Dibuka Adalah :
1. Pegawai Perancang Bandar Dan Desa  J41
2. Penolong Pegawai Perancang Bandar Dan Desa  Ja29
3. Penolong Pegawai Tadbir N29
4. Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran U29
5. Pembantu Setiausaha Pejabat N19
6. Pembantu Penilaian W19

Sila Beri Perhatian Mengenai :

Tarikh tutup permohonan : 15 Ogos 2016

Lokasi : Melaka

Sektor : Kerajaan

Gaji : Bermula daripada Rm1,400 sehingga Rm4,000

Cara Memohon :

-Permohonan hendaklah menggunakan Borang Permohonan Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Alor Gajah yang boleh didapati secara PERCUMA di Kaunter Majlis Perbandaran Alor Gajah pada waktu pejabat.

-Semua permohonan hendaklah disertakan dengan salinan sijil-sijil persekolahan, kad pengenalan,sijil kelahiran, gambar terkini berukuran pasport serta lain-lain dokumen sokongan yang berkaitan.

-Ijazah/Diploma/Sijil yang digunakan dalam permohonan ini perlu mendapat pengiktirafan kelayakan di Kementerian Pendidikan Tinggi melalui laman web https://www.app.mohe.gov.my/iktiraf dan melampirkannya bersama borang permohonan.

-Pegawai-pegawai Kerajaan yang sedang berkhidmat (Tetap dan Kontrak) hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan dan pastikan Kenyataan Perkhidmatan yang kemaskini dan Laporan Penilaian Prestasi disertakan bersama.

-Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah ditulis nama jawatan di bahagian atas sebelah kiri sampul surat dan dikirim atau datang sendiri ke Majlis Perbandaran Alor Gajah seperti alamat berikut :-

YANG DIPERTUA
MAJLIS PERBANDARAN ALOR GAJAH
JALAN DATO’ DOL SAID
78000 ALOR GAJAH, MELAKA 

Mohon share di Whatsapp, Telegram dan Facebook Anda. Terima Kasih atas kerjasama.

Kepada anda yang berminat dan berkelayakkan sila terus muat turun borang permohonan ini sekarang juga.Untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut,anda boleh KLIK

Borang Permohonan
Iklan jawatan dan syarat-syarat kelayakan disini

Leave a comment

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment