≡ Menu
Jawatan Kosong Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) – (05 Januari 2016)

Jawatan kosong Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) ok? Berikut adalah detail untuk jawatan kosong kerajaan paling terkini di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) Berhad untuk diisi oleh mereka yang berminat dengan kerja ini.

 

Jawatan kosong Lembaga Hasil dalam Negeri (LHDN) kini telahpun dibuka untuk sesi ambilan Januari 2017. Untuk makluman anda, Semua warganegara Malaysia khususnya yang layak amat digalakkan untuk mengisi borang permohonan untuk memohon jawatan di Lembaga Hasil dalam Negeri (LHDN) ini.

 

Kelebihan Jawatan Kosong Kerajaan Ini:

Jom Apply Jawatan Ini Sekarang Kerana Pekerjaan ini Adalah lebih Terjamin Dan Sangat Lumayan.

Jawatan kosong ini dibuka bermula daripada hari ini sehingga 05 Januari 2017.(Jom apply sebelum terlambat).

JAWATAN KOSONG LHDN
1. JURUTERA SISTEM BUNYI
2. PENGURUS AKAUN
3. PEGAWAI PERKHIDMATAN TETAMU
4. KETUA EKSEKUTIF ORGANISASI

 

Sila Beri Perhatian Mengenai :

Tarikh tutup : 05 Januari 2017.
Jenis pekerjaan : Kerajaan.
Lokasi : Johor.
Gaji : RM1,887.00  seingga  RM4,535.00

Cara Untuk Memohon :
1.Permohonan daripada calon-calon pegawai LHDNM yang masih berkhidmat (bertaraf tetap dan kontrak)  hendaklah dibuat melalui sistem yang boleh didapati disini ( URL . https://spi.hasil.gov.my/ )
2.Permohonan dari calon-calon luar dan pegawai LHDNM yang masih berkhidmat (bertaraf sambilan) hendaklah dibuat melalui sistem yang boleh didapati di  (URL. https://career.hasil.gov.my/ )

 

Kelayakan Untuk Memohon :
1.Para pemohon mestilah tamat Tingkatan 3 Sekolah Menengah Rendah bantuan kerajaan.(Pastikan anda mempunyai Sijil Penilaian Menengah Rendah).Atau,sekurang-kurangnya mempunyai Sijil Kekompetenan Kategori AO (Sistem Voltan Rendah) yang dikeluarkan oleh Suruhanjaya Tenaga atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan.
2.Anda juga perlulah mempunyai kebolehan seperti bertutur, membaca dan menulis dalam Bahasa Malaysia secara betul dan memuaskan.
3.Pegawai LHDNM yang sedang berkhidmat secara tetap adalah layak dipertimbangkan apabila telah disahkan dalam perkhidmatan dan Mempunyai kelayakan akademik seperti yang ditetapkan atau yang telah berkhidmat sekurang-kurangnya tiga (3) tahun selepas disahkan dalam perkhidmatan jawatan sekarang.
4.Pegawai LHDNM yang sedang berkhidmat secara kontrak atau sambilan juga adalah layak dipertimbangkan untuk memohon sekiranya mempunyai kelayakan akademik seperti di atas

Harap maklum kesemua permohonan ini tidak perlu dicetak/di pos ke LHDNM*.

Mohon share di Whatsapp, Telegram dan Facebook Anda. Terima Kasih atas kerjasama.

Kepada yang berminat dan berkelayakkan sila terus muat turun borang permohonan ini bagi pihak anda.

Borang Permohonan

Leave a comment

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment