≡ Menu
Jawatan Kosong SIRIM Berhad – November 2016

Jawatan kosong SIRIM Berhad ok? Berikut adalah detail untuk jawatan kosong kerajaan paling terkini di SIRIM Berhad untuk diisi oleh mereka yang berminat dengan kerja ini.Jawatan Kosong SIRIM Malaysia

Kelebihan Jawatan Kosong Kerajaan Ini:

Jom Apply Jawatan Ini Sekarang Kerana Pekerjaan ini Adalah lebih Terjamin Dan Sangat Lumayan.

Jawatan kosong ini dibuka bermula daripada hari ini sehingga 21 November 2016.(Jom apply sebelum terlambat).

Jawatan Kosong Yang Dibuka Untuk Anda Adalah :

  • Executive
LOKASI SELANGOR
SEKTOR BERKANUN / Kerajaan
TARIKH TUTUP 21 November 2016
GAJI Rm1,200 sehingga Rm5,000

Latar Belakang Syarikat :

  • SIRIM merupakan satu organisasi penyelidikan dan teknologi industri terulung di Malaysia, yang dimiliki sepenuhnya oleh Kementerian Kewangan Yang Diperbadankan. Dengan lebih daripada 40 pengalaman dan kepakaran, SIRIM telah diberi mandat sebagai jentera untuk penyelidikan dan pembangunan teknologi, dan juara kebangsaan yang berkualiti.
  • SIRIM juga telah memainkan peranan penting dalam pembangunan sektor swasta di negara ini. Dengan kelebihan yang unik dalam penyelidikan dan inovasi teknologi, piawaian industri dan kualiti, SIRIM menawarkan penyelesaian khusus untuk memenuhi keperluan semua sektor industri, menjadikannya rakan teknologi yang sesuai untuk PKS.
  • Dengan memanfaatkan kepakaran dan pengetahuan, kita memberi tumpuan kepada membangunkan teknologi baru dan penambahbaikan dalam pembuatan, teknologi dan sektor perkhidmatan bagi membolehkan perniagaan dan meningkatkan kehidupan.

Sila share di facebook,whatsapp dan telegram untuk membantu mereka yang menganggur untuk mendapatkan pekerjaan ini.

Kepada anda yang berminat dan berkelayakkan sila terus muat turun borang permohonan ini sekarang juga.Untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut,anda boleh lawati laman dibawah.
Sila Download Borang Permohonan Disini

Leave a comment

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment