≡ Menu




Jawatan Kosong Terkini di LPPKN – 04 November 2016

fa

Jawatan kosong Lembaga Penduduk Dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) kini telahpun dibuka untuk sesi ambilan bulan November 2016.

Permohonan jawatan kosong ini adalah dipelawa daripada Lembaga Penduduk Dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) kepada warganegara Malaysia khususnya yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Lembaga Penduduk Dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN).

Jom Apply Jawatan Ini Sekarang Kerana Pekerjaan ini Adalah lebih Terjamin Dan Sangat Lumayan.

 Kini,Dengan Rasminya Lembaga Penduduk Dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) Membuka Peluang Pekerjaan Kepada Mereka Yang Berkelayakan Untuk Menjadi Sebahagian Daripada Syarikat Mereka.
 Jawatan kosong ini dibuka bermula daripada hari ini sehingga 04 November 2016.(Jom apply sebelum terlambat).
Jawatan Kosong Yang Dibuka Untuk Anda Adalah :

 

PENOLONG PEGAWAI PEMBANGUNAN MASYARAKAT

Sila Berikan Perhatian Sepenuhnya Mengenai :

Tarikh tutup permohonan : 04 November 2016
Lokasi : Negeri Sembilan
Sektor : Kerajaan                                                                                                                                       Gaji : Bermula daripada Rm1,200 sehingga Rm3,400

CARA MEMOHON :
(i) Permohonan boleh dibuat dengan mengisi borang permohonan yang boleh dimuat turun melalui Laman Web :http://www.lppkn.gov.my
(ii) Atau menghantar resume lengkap beserta salinan kelayakan berkaitan dan setaraf dengannya, salinan Sijil Pelajaran Malaysia, salinan kad pengenalan dan salinan lain-lain sijil yang berkaitan yang telah disahkan ke alamat berikut dengan menulis jawatan yang di pohon pada sudut kiri sampul surat. Permohonan yang tidak lengkap/lewat akan ditolak.
PUSAT KELUARGA LPPKN SEREMBAN 2,
PERSIARAN S2/B3,
SEREMBAN 2,
70300 SEREMBAN,
NEGERI SEMBILAN DARUL KHUSUS.
(u.p.: Unit Pentadbiran)
Sila share di whatsapp,facebook dan telegram untuk membantu mereka yang kurang bernasib baik supaya dapat memohon pekerjaan yang boleh menjamin masa hadapan mereka.
Kepada anda yang berminat dan berkelayakkan sila terus muat turun borang permohonan ini sekarang juga.Untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut,anda boleh KLIK

Leave a comment

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment