≡ Menu

Jawatan Kosong Pos Malaysia Berhad (20 Julai 2016)

Jawatan kosong terkini iaitu di Pos Malaysia Berhad untuk sesi ambilan pada Julai 2016 sahaja.Permohonan ini adalah dipelawa oleh Pos Malaysia Berhad untuk warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Pos Malaysia Berhad ini.

Untuk makluman anda,Pos Malaysia Berhad amat menggalakkan anda memohon pekerjaan ini khususnya para wanita kerana pekerjaan ini lebih terjamin.

jawatan kosong poslaju 2016

Pos Malaysia Berhad  kini mengalami kekurangan tenaga kerja  untuk mempercepatkan lagi gerak kerja di syarikat mereka dan ini adalah punca mengapa Pos Malaysia sekarang tidak dapat memuaskan hati pelanggan mereka.Pada masa yang sama , jika anda memohon peluang pekerjaan ini  mereka akan dapat memperluaskan lagi rangkai mereka di seluruh Malaysia . Oleh itu , Pos Laju Berhad kini membuka peluang ”KEEMASAN” untuk anda mengubah masa depan anda sendiri.

Selain itu , memandangkan hari raya bakal menjelang tidak lama lagi . Pos laju mengalami kesesakan untuk menghantar dan mengisi maklumat didalam komputer mereka.Disamping itu , ini juga adalah sebab mengapa mereka menjadi lumpuh dan mereka amat memerlukan anda semua untuk menjadi sebahagian daripada mereka justeru dapat mengubah masa depan anda dan syarikat mereka.

Untuk makluman anda:

1. Gaji basic (rm 1,000).

2.Kadar gaji dibayar mengikut taraf jawatan anda.

3.Tarikh permohonan bermula daripada 8 Julai 2016 sehingga 20 Julai 2016.

4.Lokasi : Kuala Lumpur

5:Jenis pekerjaan : Badan berkanun

Antara peluang pekerjaan atau taraf pekerjaan yang dibuka adalah:

1. General Ledgers Executive

2. System Support Officer

3. Project Management Officer

4. GST Executive

5. Manager, Investment Evaluation & Analytics

6. eMarketplace Analyst

7. eCommerce Technical Operations Manager

8. Manager, Property Admin Portfolio

9. Civil Engineer

10. Assistant Manager, Contract Management

Mohon share di Whatsapp, Telegram dan Facebook Anda. Terima Kasih atas kerjasama.

*Sekiranya calon berjaya dalam temuduga, Permohonan yang berjaya akan dihubungi melalui telefon atau pun emel. Jika selepas 3 bulan tiada maklumbalas, harap cuba lagi selepas ini.

Apa tunggu lagi ? Kepada yang berminat dan berkelayakkan sila terus muat turun borang permohonan ini  sekarang juga.Untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut,anda boleh KLIK DISINI –> Borang Permohonan  . Cepat apply sekarang sebelum terlambat!

Leave a comment

{ 1 comment… add one }
  • Kelnnah July 4, 2016, 12:45 am

    pos malaysia d sabah tiada kekosongan ka?

Leave a Comment