≡ Menu
Jawatan Kosong Persatuan Kesejahteraan Rakyat 1 Malaysia (KER1M) – Mac 2017

Jawatan kosong Persatuan Kesejahteraan Rakyat 1 Malaysia (KER1M) ok? Anda berminat dan mempunyai kelayakan bekerja di KER1M ambilan Mac 2017?

 Jawatan Kosong Persatuan Kesejahteraan Rakyat 1 Malaysia (KER1M) – Mac 2017

Kesejahteraan Rakyat 1 Malaysia (KER1M) telah menawarkan jawatan kosong terkini kepada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan seperti berikut :

1. KERANI AM PEJABAT

Tarikh tutup permohonan : 04 Mac 2017
Penempatan : Putrajaya

Cara Memohon

Jika anda berminat untuk membuat permohonan jawatan kosong ini perlu dibuat melalui laman jobsmalaysia dan ikuti arahan seperti di bawah:

1. Sila ke laman jobsmalaysia.gov.my.


2. Sila ke Carian Segera dan pilih Cari Majikan serta masukkan keyword : Persatuan Kesejahteraan Rakyat (dan Search)


3. Sila pilih Majikan : 

PERSATUAN KESEJAHTERAAN RAKYAT 1MALAYSIA
PERSATUAN KESEJAHTERAAN RAKYAT 1MALAYSIA, WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR, W.P. KUALA LUMPUR. SEKTOR: AKTIVITI KERJA SOSIAL LAIN TANPA PENGINAPAN UNTUK ORANG TUA DAN ORANG KURANG UPAYA


4. Klik pada iklan jawatan & sila mohon secara online.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai iklan jawatan kosong kerajaan di Persatuan Kesejahteraan Rakyat 1 Malaysia (KER1M) yang terbaru ini dan memohon secara online, sila klik pautan ini atau lihat cara memohon di bawah.

Sila kongsikan kepada rakan kenalan anda di media sosial seperti Facebook, Twitter, Telegram dan Whatsapp. Semoga anda berjaya mendapat jawatan kosong tersebut.

Leave a comment

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment