≡ Menu

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Klang – November 2016

Jawatan kosong Majlis Perbandaran Klang ok? Berikut adalah detail untuk jawatan kosong kerajaan paling terkini di Majlis Perbandaran Klang untuk diisi oleh mereka yang berminat dengan kerja ini.

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Klang

Jawatan kosong Majlis Perbandaran Klang kini dibuka untuk sesi ambilan bulan November 2016. Permohonan jawatan kosong ini adalah dipelawa daripada Majlis Perbandaran Klang sendiri kepada warganegara Malaysia khususnya penduduk Selangor dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Majlis Perbandaran Klang.

Kelebihan Jawatan Kosong Kerajaan Ini:

Jom Apply Jawatan Ini Sekarang Kerana Pekerjaan ini Adalah lebih Terjamin Dan Sangat Lumayan.

Jawatan kosong ini dibuka bermula daripada hari ini sehingga 22 November 2016.(Jom apply sebelum terlambat).

Jawatan Kosong Yang Dibuka Untuk Anda Adalah :

  • Pegawai Undang-Undang L41

Sila Beri Perhatian Mengenai :

  • Tarikh tutup permohonan : 22 November 2016
  • Lokasi : Selangor
  • Sektor : Kerajaan
  • Gaji : RM2,418.00 – RM9,607.00

Syarat-Syarat Permohonan:

  • Permohonan perlulah dilakukan didalam borang MPK(BP) Perjawatan Pindaan 7/2016 yang boleh didapati di Bahagian Sumber Manusia, Majlis Perbandaran Klang dengan harga RM2.00.
  • Borang permohonan perlulah diisi dengan selengkap mungkin dan sertakan gambar berukuran pasport, Salinan-salinan sijil kelahiran, kad pengenalan, sijil persekolahan, kelulusan akademik yang berkaitan (sijil/diploma/ijazah), transkrip keputusan peperiksaan semua semester yang telah disahkan daripada salinan asal.
  • Pegawai kerajaan yang sedang berkhidmat perlulah mengemukakan borang permohonan melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut Perintah Am Bab ‘A’ dan menyertakan bersama Kenyataan Perkhidmatan yang dikemaskini dan laporan prestasi.
  • Permohonan yang lewat diterima dan tidak mematuhi syarat-syarat yang ditetapkan tidak akan dipertimbangkan dan calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.
  • Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya. Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah di hantar kepada:
Sila share di facebook,whatsapp dan telegram untuk membantu mereka yang menganggur untuk mendapatkan pekerjaan ini.
Kepada anda yang berminat dan berkelayakkan sila terus muat turun borang permohonan ini sekarang juga.Untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut,anda boleh lawati laman dibawah.
Sila Download Borang Permohonan Disini

Leave a comment

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment