≡ Menu
Jawatan Kosong Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA) – (28 Oktober 2016)

botani

Jawatan kosong Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA) kini dibuka kepada anda untuk sesi ambilan bulan Oktober 2016. Permohonan jawatan kosong ini adalah dipelawa daripada Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA) kepada warganegara Malaysia khususnya yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA) .

Jom Apply Jawatan Ini Sekarang Kerana Pekerjaan ini Adalah lebih Terjamin Dan Sangat Lumayan.

 Kini,Dengan Rasminya Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia (JPA) Membuka Peluang Pekerjaan Kepada Mereka Yang Berkelayakan Untuk Menjadi Sebahagian Daripada Syarikat Mereka.
 Jawatan kosong ini dibuka bermula daripada hari ini sehingga 28 Oktober 2016.(Jom apply sebelum terlambat).
Jawatan Kosong Yang Dibuka Untuk Anda Adalah :

1. PENYELIA RANCANGAN TANAH

Sila Beri Perhatian Sepenuhnya Mengenai :

Tarikh tutup permohonan : 28 Oktober 2016

Lokasi : Seluruh Malaysia

Sektor : Kerajaan

Gaji : Bermula daripada Rm1,400 sehingga Rm4,500

Cara-cara Memohon :
a. Permohonan jwatan kosong ini hendaklah menggunakan perkhidmatan secara online melalui sistem e-jobs dengan melayari laman web www.felda.net.my. Hard copy atau resume tidak diterima.
b. Permohonan daripada Pegawai-pegawai yang sedang berkhidmat dalam kerajaan, badan Berkanun atau Kuasa-Kuasa Tempatan hendaklah melalui Ketua Jabatan masing-masing dengan menyertakan salinan Laporan Penilaian Prestasi dan Kenyataan Perkhidmatan yang telah dikemaskini dan dibawa bersama semasa sesi temu duga.
c. Tarikh tutup permohonan ialah pada 28 Oktober 2016.
Kepada anda yang berminat dan berkelayakkan sila terus muat turun borang permohonan ini sekarang juga.Untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut,anda boleh KLIK

Leave a comment

{ 1 comment… add one }

Leave a Comment