≡ Menu
Jawatan Kosong Kolej Universiti Tunku Abdul Rahman – Disember 2016

Jawatan kosong Kolej Universiti Tunku Abdul Rahman ok? Berikut adalah detail untuk jawatan kosong swasta paling terkini di Kolej Universiti Tunku Abdul Rahman untuk diisi oleh mereka yang berminat dengan kerja ini.

Jawatan Kosong Kolej Universiti Tunku Abdul Rahman

Jawatan kosong Kolej Universiti Tunku Abdul Rahman kini dibuka untuk sesi ambilan bulan Disember 2016. Permohonan jawatan kosong ini adalah dipelawa daripada Kolej Universiti Tunku Abdul Rahman sendiri kepada warganegara Malaysia khususnya penduduk Kuala Lumpur dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Kolej Universiti Tunku Abdul Rahman.

Kelebihan Jawatan Kosong Kerajaan Ini:

Jom Apply Jawatan Ini Sekarang Kerana Pekerjaan ini Adalah lebih Terjamin Dan Sangat Lumayan.

Jawatan kosong ini dibuka bermula daripada hari ini sehingga 15 Disember 2016.(Jom apply sebelum terlambat).

Jawatan Kosong Yang Dibuka Untuk Anda Adalah :

 • Assistant Registrar (Administrative Executive)
 • Professor / Associate Professor / Senior Lecturer / Lecturer
 • Assistant Bursar (Internal Audit Executive)

Sila Beri Perhatian Mengenai :

 • Tarikh tutup permohonan : 13 Disember 2016
 • Lokasi : Kuala Lumpur
 • Sektor : Swasta
 • Gaji : Sangat Lumayan

Latar Belakang Syarikat :

 • Tunku Abdul Rahman Kolej Universiti (Kolej Universiti TAR ‘), yang sebelum ini dikenali sebagai Tunku Abdul Rahman College (‘ TAR College ‘), adalah sebuah institusi pengajian tinggi utama di Malaysia yang ditubuhkan pada tahun 1969 oleh Persatuan Cina Malaysia (MCA) untuk menyediakan kualiti dan pendidikan tertiari berpatutan kepada rakyat Malaysia.
 •  Kolej TAR dinamakan sempena Perdana Menteri Malaysia yang pertama, Allahyarham YTM Tunku Abdul Rahman Putra Al-Haj dan ditubuhkan untuk melengkapi dan menambah usaha-usaha kerajaan Malaysia untuk memenuhi keperluan tenaga kerja semasa dan masa depan negara.
 •  Sejak itu telah berjaya dinaik taraf kepada Kolej Universiti pada 2 Mei 2013, membuka satu vista baru untuk Kolej Universiti untuk meneroka dan membangunkan lagi dalam bidang akademik.
 •  Kolej Universiti mempunyai kampus utamanya di Kuala Lumpur dan lima cawangan di Pulau Pinang, Perak, Johor, Pahang dan Sabah masing-masing.
 •  Kolej Universiti menawarkan lebih daripada 100 program pra-universiti, Diploma dan tahap Ijazah. Program-program ini meliputi beberapa bidang, daripada program profesional dalam bidang perakaunan, kejuruteraan dan alam bina, perniagaan dan pengurusan, kewangan dan ICT, dengan disiplin dalam bidang sains gunaan, mikroelektronik, komunikasi massa, seni kreatif, pengurusan hospitaliti dan sains sosial serta Yayasan dan A Level.
 • pendidikan College University TAR diiktiraf dengan baik dalam dan luar negara di kalangan pengamal akademik dan badan-badan profesional. Kolej Universiti telah dididik lebih 170,000 graduan, yang kebanyakannya adalah pemimpin terkemuka dalam pelbagai industri kerana pendidikan holistik yang ditawarkan di Kolej Universiti TAR.
 •  Bergerak ke hadapan dengan 46 tahun kecemerlangan akademik, TAR Kolej Universiti yang bersedia untuk menjadi sebuah institusi yang diiktiraf di peringkat kebangsaan dan antarabangsa, penyedia utama pendidikan berkualiti.
Sila share di facebook,whatsapp dan telegram untuk membantu mereka yang menganggur untuk mendapatkan pekerjaan ini.
Kepada anda yang berminat dan berkelayakkan sila terus muat turun borang permohonan ini sekarang juga.Untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut,anda boleh lawati laman dibawah.
Sila Download Borang Permohonan Disini

Leave a comment

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment