≡ Menu
Jawatan Kosong di TH Properties (Tabung Haji) – (13 Oktober 2016)

casdvsadv Jawatan kosong swasta TH Properties (Tabung Haji) kini dibuka untuk sesi ambilan  Oktober 2016. Permohonan jawatan kosong ini adalah dipelawa daripada TH Properties (Tabung Haji) kepada warganegara Malaysia yang berkelayakan khususnya khas bagi mereka yang tinggal di Kuala Lumpur untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di TH Properties (Tabung Haji).

Jom Apply Jawatan Ini Sekarang Kerana Pekerjaan ini Adalah lebih Terjamin Dan Sangat Lumayan.

Kini,Dengan Rasminya TH Properties (Tabung Haji) Membuka Peluang Pekerjaan Kepada Mereka Yang Berkelayakan Untuk Menjadi Sebahagian Daripada Syarikat Mereka.

 Jawatan kosong ini dibuka bermula daripada hari ini sehingga 13 Oktober 2016.(Jom apply sebelum terlambat).
Jawatan Kosong Yang Dibuka Untuk Anda Adalah :

Pengurus Kemudahan

DESKRIPSI KERJA .

Hari untuk operasi dan penyelenggaraan pelbagai bangunan pejabat tingkat yang termasuk membina sistem elektrik, set penjana siap sedia, perkhidmatan lif, sistem penghawa dingin, sistem memadam kebakaran dan tugas-tugas lain yang berkaitan dengan bangunan tinggi hari.

Membangunkan dan melaksanakan pengurusan kemudahan bangunan prosedur operasi , langkah-langkah prestasi dan program penyelenggaraan pencegahan.

Bertanggungjawab bagi pembaharuan lesen dan Arahan Pembangunan Menguruskan hubungan dengan seluruh landloard untuk operasi Pengurusan kakitangan dan perkhidmatan yang dilantik kontraktor penyelenggaraan.

Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Diploma, Advanced / Tinggi / Diploma Siswazah, Ijazah Sarjana Muda, Diploma Siswazah, Ijazah Profesional, Kejuruteraan (Elektrik / Elektronik), Pembangunan Hartanah / Real Estate Management atau setaraf dan Sijil BO Chargeman (11KV) oleh Suruhanjaya Tenaga.

Bahasa yang diperlukan (s): Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris.

Sekurang-kurangnya 7 tahun (s) pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan diperlukan untuk jawatan ini.

Sebaik-baiknya Pengurus yang pakar dalam Penyelenggaraan / Pembaikan (Kemudahan & Jentera) atau setara.

kedudukan Sepenuh Masa (percuma). pelanggan dan orang yang baik kemahiran pengurusan Kepimpinan yang kuat / kemahiran penyeliaan untuk memimpin dan memberi motivasi kepada kakitangan penyelenggaraan Celik komputer kemahiran komunikasi yang baik dalam kedua-dua lisan dan bertulis

Sila Beri Perhatian Anda Sepenuhnya Mengenai :

Tarikh tutup permohonan : 13 Oktober 2016

Lokasi : Kuala Lumpur

Sektor : Berkanun

Gaji : Bermula daripada Rm1,400 sehingga Rm3,800

Mohon share di Whatsapp, Telegram dan Facebook Anda. Terima Kasih atas kerjasama.
Kepada anda yang berminat dan berkelayakkan sila terus muat turun borang permohonan ini sekarang juga.Untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut,anda boleh KLIK

 

Leave a comment

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment