≡ Menu
Jawatan Kosong di Kumpulan Wang Persaraan Diperbadankan (KWAP) – Disember 2016

Jawatan kosong Kumpulan Wang Persaraan Diperbadankan (KWAP) ok? Berikut adalah detail untuk jawatan kosong swasta paling terkini di Mahsa University untuk diisi oleh mereka yang berminat dengan kerja ini.

Jawatan Kosong Kumpulan Wang Persaraan Diperbadankan (KWAP)

Jawatan kosong Kumpulan Wang Persaraan Diperbadankan (KWAP) kini dibuka untuk sesi ambilan bulan Disember 2016. Permohonan jawatan kosong ini adalah dipelawa daripada Kumpulan Wang Persaraan Diperbadankan (KWAP)sendiri kepada warganegara Malaysia khususnya penduduk Kuala Lumpur dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Mahsa University

Kelebihan Jawatan Kosong Kerajaan Ini:

Jom Apply Jawatan Ini Sekarang Kerana Pekerjaan ini Adalah lebih Terjamin Dan Sangat Lumayan.

Jawatan kosong ini dibuka bermula daripada hari ini sehingga 8 Disember 2016.(Jom apply sebelum terlambat).

Jawatan Kosong Yang Dibuka Untuk Anda Adalah :

  • LECTURER
  • HR & PAYROLL ASSISTANT
  • MARKETING OFFICERS / EXECUTIVES

Sila Beri Perhatian Mengenai :

  • Tarikh tutup permohonan : 8 Disember 2016
  • Lokasi : Kuala Lumpur
  • Sektor : Swasta
  • Gaji : Lumayan

Latar Belakang Syarikat :

  • Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) ( “KWAP”) atau Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) telah ditubuhkan pada 1 Mac 2007 di bawah Akta Kumpulan Wang Persaraan 2007 (Akta 662) menggantikan Akta Kumpulan Wang Amanah Pencen dimansuhkan 1991 (Akta 454).
  •  Akta Kumpulan Wang Amanah Pencen 1991 (Akta 454) telah digubal untuk membantu Kerajaan Persekutuan dalam membiayai liabiliti pencen. Dengan pembuatan Akta ini, Kumpulan Wang Amanah Pencen telah ditubuhkan pada 1 Jun 1991 dengan geran pelancaran sebanyak RM500 juta daripada Kerajaan Persekutuan. Kumpulan Wang Amanah Pencen ditadbir oleh Majlis Kumpulan Wang Amanah Pencen dengan Akauntan Negara Malaysia bertanggungjawab untuk hari itu dengan pentadbiran dan pengurusan hal ehwal Kumpulan Wang Amanah Pencen hari.
  •  Dengan penubuhan KWAP, semua kuasa, fungsi, aktiviti, aset dan liabiliti Kumpulan Wang Amanah Pencen diambil alih sepenuhnya oleh KWAP
Sila share di facebook,whatsapp dan telegram untuk membantu mereka yang menganggur untuk mendapatkan pekerjaan ini.
Kepada anda yang berminat dan berkelayakkan sila terus muat turun borang permohonan ini sekarang juga.Untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut,anda boleh lawati laman dibawah.
Sila Download Borang Permohonan Disini

Leave a comment

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment