≡ Menu
Jawatan Kosong di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) – (14 Oktober 2016)

rg

Jawatan kosong Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) paling terkini kini dibuka untuk sesi ambilan bulan Oktober 2016. Permohonan jawatan kosong ini adalah dipelawa sendiri daripada Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) kepada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL).

Jom Apply Jawatan Ini Sekarang Kerana Pekerjaan ini Adalah lebih Terjamin Dan Sangat Lumayan.

Kini,Dengan Rasminya Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) Membuka Peluang Pekerjaan Kepada Mereka Yang Berkelayakan Untuk Menjadi Sebahagian Daripada Syarikat Mereka.

 Jawatan kosong ini dibuka bermula daripada hari ini sehingga 14 Oktober 2016.(Jom apply sebelum terlambat).
Jawatan Kosong Yang Dibuka Untuk Anda Adalah :

1. PEGAWAI TADBIR N41
2. JURUTERA (AWAM) J41
3. PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA J41
4. PENERBIT RANCANGAN B41
5. AHLI MUZIK (PEMIMPIN ORKESTRA) B41
6. AHLI MUZIK (PENGURUS ORKESTRA) B41
7. JURURAWAT U29
8. PEMBANTU PEMBANGUNAN MASYARAKAT S19

Sila Berikan Perhatian Anda Sepenuhnya Mengenai :

Tarikh tutup permohonan : 14 Oktober 2016

Lokasi : Kuala Lumpur

Sektor : Kerajaan

Gaji : Bermula daripada Rm1,300 sehingga Rm4,500

CARA MEMOHON
-(i) Kelayakan dan syarat permohonan jawatan kosong ini boleh didapati dengan melayari laman web rasmi Dewan Bandaraya Kuala Lumpur iaitu www.dbkl.gov.my dan permohonan hendaklah dikemukakan secara ONLINE SAHAJA dengan menggunakan Sistem ePengambilan DBKL (apps.dbkl.gov.my/epengambilan)
(ii) Pemohon-pemohon yang mempunyai Ijazah, Diploma dan Sijil dan dari Institusi Pengajian Tinggi Swasta dan luar negara hendaklah menyemak pengiktirafan di laman web http://app.mohe.gov.my/iktiraf .
(iii) Pemohon TIDAK PERLU MENGHANTAR salinan Ijazah, Diploma, Sijil-sijil atau resume sehingga dihubungi untuk temuduga.
CATATAN
(i) Borang Permohonan secara online yang tidak lengkap diisi akan ditolak.
(ii) Hanya calon-calon yang layak selepas disenaraipendek sahaja akan dipanggil temu duga. Notis panggilan temu duga akan dimaklumkan melalui e-mail dan semakan nama calon yang disenaraipendek boleh dibuat di laman web DBKL. Sehubungan dengan itu, calon diminta untuk mengemaskini e-mail masing-masing di dalam sistem e-Pengambilan.
Mohon share di Whatsapp, Telegram dan Facebook Anda. Terima Kasih atas kerjasama.
Kepada anda yang berminat dan berkelayakkan sila terus muat turun borang permohonan ini sekarang juga.Untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut,anda boleh KLIK

Leave a comment

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment