≡ Menu
Jawatan Kosong Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad – (14 Oktober 2016)

KUALA LUMPUR, 15 Jan -- Menara Kembar Bank Rakyat telah dirasmikan oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak di sini, hari ini. Perdana Menteri turut mengumumkan Bank Rakyat menyediakan skim Pembiayaan Peribadi-i untuk mangsa banjir dengan pinjaman maksimum sebanyak RM50,000 yang akan membantu mangsa banjir di Kelantan, Terengganu, Pahang, Perak dan Johor. --fotoBERNAMA (2015) HAKCIPTA TERPELIHARA

KUALA LUMPUR, 15 Jan — Menara Kembar Bank Rakyat telah dirasmikan oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak di sini, hari ini.
Perdana Menteri turut mengumumkan Bank Rakyat menyediakan skim Pembiayaan Peribadi-i untuk mangsa banjir dengan pinjaman maksimum sebanyak RM50,000 yang akan membantu mangsa banjir di Kelantan, Terengganu, Pahang, Perak dan Johor.
–fotoBERNAMA (2015) HAKCIPTA TERPELIHARA

Jawatan kosong Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad (Bank Rakyat) untuk sesi ambilan bulan Oktober 2016. Permohonan jawatan kosong ini adalah dipelawa daripada Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad kepada warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad (Bank Rakyat) sebagai :

Jom Apply Jawatan Ini Sekarang Kerana Pekerjaan ini Adalah lebih Terjamin Dan Sangat Lumayan.

Kini,Dengan Rasminya Bank Kerjasama Rakyat Malaysia BerhadMembuka Peluang Pekerjaan Kepada Mereka Yang Berkelayakan Untuk Menjadi Sebahagian Daripada Syarikat Mereka.

 Jawatan kosong ini dibuka bermula daripada hari ini sehingga 14 Oktober 2016.(Jom apply sebelum terlambat).
Jawatan Kosong Yang Dibuka Untuk Anda Adalah :

1. EKSEKUTIF SEMENTARA

2. KERANI SEMENTARA3. EXECUTIVE, MEDIA RELATION & PUBLICATION (WRITER)

Sila Beri Perhatian Anda Sepenuhnya Mengenai :

Tarikh tutup permohonan : 29 Oktober 2016

Lokasi : Kuala Lumpur, Selangor

Sektor : Berkanun

Gaji : Bermula daripada Rm1,300 sehingga Rm4,500

Sejarah :

 

Bank Rakyat telah ditubuhkan pada Bulan September 1954 dibawah Ordinan Koperasi 1948, berikutan perkembangan pergerakan koperasi di Semenanjung Malaysia.

Pada 28 September 1954, 11 daripada bank persatuan membuat keputusan untuk bergabung dan membentuk Bank Agong (Apex Bank)
Pada tahun 1967, Bank Kerjasama Malaysia Berhad telah menggantikan Bank Agong dengan membuka keahlian tidak hanya terhad kepada koperasi, tetapi juga kepada individu. Berikutan pertukaran kepada undang-undang kecil juga telah menyebabkan penubuhan subsidiari syarikat dan pembukaan cawangannya bagi melayan pelanggan dan juga keahlian.
Sehingga kini, Bank Rakyat mempunyai sebanyak 142 cawangan yang menawarkan kemudahan perbankan Islam kepada pelanggannya.
Mohon share di Whatsapp, Telegram dan Facebook Anda. Terima Kasih atas kerjasama.
Kepada anda yang berminat dan berkelayakkan sila terus muat turun borang permohonan ini sekarang juga.Untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut,anda boleh KLIK

 

 

Leave a comment

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment