≡ Menu
Jawatan Kosong KEMAS

kemassss

Jawatan Kosong Kemas seluruh Malaysia di KEMAS ambilan bulan Julai 2016. Semua orang Malaysia terutamanya perempuan melayu yang berkelayakkan di jemput untuk mengisi kekosongan jawatan kosong 2017 terkini di KEMAS kawasan atau negeri anda.

PELUANG MENJADI SEBAHAGIAN DARI KELUARGA KEMAS™

Jabatan Kemajuan Masyarakat secara rasminya membuka Tawaran Pengisian jawatan kosong kerajaan sebagai Pembantu Pembangunan Masyarakat Gred S17 ( Lantikan Kontrak) bagi tahun 2016.

Tawaran dibuka mulai
20 Jun 2016 jam 12.00 tengahari sehingga 03 Julai 2016.

Jawatan kosong yang ditawarkan adalah seperti berikut:

JAWATAN
1. PEMBANTU PEMBANGUNAN MASYARAKAT S17

 

Tarikh tutup permohonan Bulan Julai 2016
Lokasi : Seluruh Malaysia
Jenis Pekerjaan : Kerja Kerajaan

CARA PERMOHON:

  • Pemohon dikehendaki menggunakan Borang KEMAS 2016 yang boleh didapati daripada setipa KEMAS Negeri anda. Atau, untuk apply secara atas talian, borang permohonan juga boleh dimuat turun dari laman sesawang KEMAS (www.kemas.gov.my) atau daripada Facebook KEMAS (klik link ini).
  • Calon dibenarkan untuk memohon satu jawatan sahaja dengan menyatakan jurusan jawatan sewaktu memohon atau sewaktu mengisi borang secara offline mahupun secara online ye. Please alert okayy 🙂
  • Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar kepada salah satu alamat KEMAS Negeri *(negeri bermastautin / merancang untuk bermastautin) seperti yang dilampirkan sebelum tarikh tutup permohonan pada Julai 2016.
  • *Sekiranya calon berjaya dalam temuduga, penempatan bertugas akan ditentukan mengikut Negeri di mana tempat borang permohonan dihantar. Permohonan yang berjaya akan dihubungi melalui telefon atau pun emel. Jika selepas 3 bulan tiada maklumbalas, harap cuba lagi selepas ini.

Mohon share di Whatsapp, Telegram dan Facebook Anda. Terima Kasih atas kerjasama.

Kepada yang berminat dan berkelayakkan sila terus muat turun borang permohonan dan maklumat lanjut melalui Laman Rasmi Jabatan Kemajuan Masyarakat : www.kemas.gov.my atau : www.sistemkemas.com Cepat apply sebelum terlambat!

Leave a comment

{ 2 comments… add one }
  • SAKKA BINTI MUNTAHA June 28, 2016, 7:59 am

    ingin mnjadi seseorang yang dapat menyumbang seseuatu untuk masyarakat

  • norfaizah bt Ab rahim June 28, 2016, 10:06 am

    Share maklumat terkini kerja kerajaan

Leave a Comment