≡ Menu

Jawatan Kosong Jabatan Hutan Negeri Sarawak 15 Ogos 2016

Jabatan Hutan SarawakJawatan kosong yang paling terkini dibuka di  Jabatan Hutan Negeri Sarawak untuk sesi ambilan bulan Ogos 2016. Permohonan jawatan kosong ini adalah dipelawa daripada Pihak Jabatan Hutan Negeri Sarawak kepada warganegara Malaysia khususnya bagi mereka yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di
Jabatan Hutan Negeri Sarawak.

Jom Apply Jawatan Ini Sekarang Kerana Pekerjaan ini Adalah lebih Terjamin Dan Lumayan.

Kini,Dengan Rasminya Jabatan Hutan Negeri Sarawak  Membuka Peluang Pekerjaan Kepada Mereka Yang Berkelayakan Untuk Menjadi Sebahagian Daripada Mereka.

Jawatan kosong ini dibuka bermula daripada 20 Julai 2016 sehingga 15 Ogos 2016.(Jom apply sebelum terlambat).

Antara Jawatan Kosong Yang Dibuka Adalah :
1. Pegawai Ehwal Ekonomi E41
2. Penolong Pemelihara Hutan G27

Sila Beri Perhatian Mengenai :

Tarikh tutup permohonan : 15 Ogos 2016

Lokasi : Sarawak

Sektor : Kerajaan

Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Pemohon yang telah mendaftar tetapi tidak memohon jawatan kosong yang disenaraikan boleh mengemaskini permohonan jawatan melalui akaun e-recruitment masing-masing. Bagi mereka yang belum mendaftar dan berminat memohon jawatan kosong yang diiklankan, perlu terlebih dahulu mengemukakan pendaftaran yang lengkap secara atas talian melalui laman web ini.

Sila rujuk SYARAT-SYARAT DAN CARA MEMOHON, dan SENARAI JAWATAN sebelum mengemukakan permohonan jawatan kosong dan pastikan semua maklumat diisi dengan lengkap dalam akaun e-recruitment.

Untuk sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi  Jabatan Hutan Negeri Sarawak (Ibu Pejabat, Bahagian Khidmat Pengurusan) di talian 082-442180 atau 082-319102.

Mohon share di Whatsapp, Telegram dan Facebook Anda. Terima Kasih atas kerjasama.

Kepada anda yang berminat dan berkelayakkan sila terus muat turun borang permohonan ini sekarang juga.Untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut,anda boleh KLIK

Borang Permohonan

Leave a comment

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment