≡ Menu
Jawatan Kosong Honda Malaysia Sdn Bhd 10 Ogos 2016

jawatan honda klJawatan kosong yang paling terkini kini dibuka di Honda Malaysia Sdn Bhd untuk sesi ambilan Ogos 2016. Permohonan jawatan kosong ini adalah dipelawa daripada syarikat Honda Malaysia Sdn Bhd kepada warganegara Malaysia khususnya yang berkelayakan untuk Mengisi kekosongan jawatan di Syarikat mereka.Tujuan mereka membuka peluang pekerjaan ini adalah bertujuan untuk mempernaikkan lagi taraf perkhidmatan syarikat mereka.

Jom Apply Jawatan Ini Sekarang Kerana Pekerjaan ini Adalah lebih Terjamin Dan Lumayan.

Kini,Dengan Rasminya Honda Malaysia Sdn Bhd Membuka Peluang Pekerjaan Kepada Mereka Yang Berkelayakan Untuk Menjadi Sebahagian Daripada Syarikat Mereka.

Jawatan kosong ini dibuka bermula daripada 20 Julai 2016 sehingga 10 Ogos 2016.(Jom apply sebelum terlambat).

Antara Jawatan Yang Dibuka Adalah :
1. Eksekutif Budget & Tuntutan [Bahagian Jualan]
Rayuan Pembayaran : 1.Daily pengeluaran Permintaan Pembayaran berdasarkan invois diterima.
Nombor permintaan : 2.Division Pembayaran pengesanan.
2. Executive – Field Wakil [Operasi Perkhidmatan]
Untuk Menjalankan audit dan memastikan semua proses adalah mematuhi dan semua peniaga lulus dengan minimum 80%. Panduan & motivasi kepada peniaga untuk memahami & mematuhi.
3. Penasihat Jualan
Responsibilities Menyertai Roadshow dan acara syarikat. Membina hubungan jangka kuat dan panjang dengan pelanggan. Bertanggungjawab untuk mencapai syarikat.
4.Internship Pengajian Perniagaan / Pentadbiran Pelajar
Mengurus Tugas-tugas pentadbiran hari ke hari memastikan perkhidmatannya adalah konsisten dengan dasar dan prosedur syarikat. Memastikan dokumentasi dan pemfailan adalah teratur semua masa. Mengemukakan dokumen, laporan dan persembahan. Menjalankan apa-apa projek-projek lain, tugas dan kewajipan yang diberikan oleh atasan dari.
5. Akauntan
-Candidate Perlu mempunyai sekurang-kurangnya Sijil Profesional, Ijazah Sarjana Muda, Diploma Siswazah, Ijazah Profesional, Perniagaan.

Sila Beri Perhatian !

Tarikh tutup permohonan : 10 Ogos 2016

Lokasi : Kuala Lumpur

Sektor : Swasta

Gaji : Bermula daripada Rm1,700 sehingga Rm4,000

Mohon share di Whatsapp, Telegram dan Facebook Anda. Terima Kasih atas kerjasama.

Kepada anda yang berminat dan berkelayakkan sila terus muat turun borang permohonan ini sekarang juga.Untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut,anda boleh KLIK

Leave a comment

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment