≡ Menu
Jawatan Kosong di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) 13 September 2016

JAWATAN KOSONG INSTITUT PENYELIDIKAN FRIM MALAYSIA

LOKASI SELANGOR
SEKTOR KERAJAAN
TARIKH TUTUP 13 SEPTEMBER 2016
GAJI RM1400-RM2400 (MENGIKUT JAWATAN)

Jawatan kosong kerajaan paling terkini di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) untuk sesi ambilan September 2016. Permohonan jawatan kosong ini adalah dipelawa daripada  Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) kepada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup permohonan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) .

Jom Apply Jawatan Ini Sekarang Kerana Pekerjaan ini Adalah lebih Terjamin Dan Sangat Lumayan.

Kini,Dengan Rasminya  Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) Membuka Peluang Pekerjaan Kepada Mereka Yang Berkelayakan Untuk Menjadi Sebahagian Daripada Syarikat Mereka.

Jawatan kosong ini dibuka bermula daripada 02 September 20 sehingga 13 September 2016.(Jom apply sebelum terlambat).

Antara Jawatan Kosong Yang Dibuka Adalah
Pegawai Penyelidik Q41
Pembantu Penyelidik Q17 / Q19
Pembantu Awam 11

Sila Beri Perhatian Mengenai :

Tarikh tutup permohonan : 13 September 2016

Lokasi : Selangor

Sektor : Kerajaan

Gaji : Bermula daripada Rm1,400 sehingga Rm2,300

PERHATIAN !

Permohonan hendaklah dibuat melalui sistem permohonan jawatan dalam talian yang boleh diakses di laman sesawang Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM).

Hanya permohonan yang dibuat melalui sistem permohonan dalam talian FRIM(http://www.frim.gov.my/general-public/career-opportunities/) akan diproses. Calon dikehendaki memuatnaik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.

Catatan Am :
Hanya calon-calon yang layak sahaja akan dipanggil untuk menjalani proses saringan. Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas tiga (3) bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Mohon share di Whatsapp, Telegram dan Facebook Anda. Terima Kasih atas kerjasama.

 Kepada anda yang berminat dan berkelayakkan sila terus muat turun borang permohonan ini sekarang juga.Untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut,anda boleh KLIK

Leave a comment

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment