≡ Menu

Epenyata Gaji – Semak Penyata Gaji Online

Epenyata Gaji ok? Semak epenyata slip gaji anda secara online di laman web rasmi kerajaan ini. Semak download dan simpan untuk rujukan.

E-Penyata Gaji Online atau (e-Gaji) merupakan satu langkah bagus yang digunakan oleh kerajaan Malaysia bagi memudahkan pekerja kerajaan atau Kakitangan Awam Kerajaan menyemak epenyata gaji secara atas talian.

epenyata gaji

Untuk semak penyata gaji anda atau mendapatkan epenyata gaji, anda boleh lakukan dibawah. Sila masukkan nombor kad pengenalan anda dan kata laluan. Jika terlupa kata laluan, anda boleh reset semula dengan tekan “reset password”. Kemudian password baru akan dihantar ke email anda.

Semak Epenyata Gaji Anda –> Klik Disini

Langkah kerajaan menyediakan epenyata gaji online ini sebenarnya satu langkah yang harus dan wajar dipuji kerana ia telah memudahkan semua kakitangan kerajaan dan awam untuk memeriksa tangga gaji dan jadual gaji mereka hanya melalui online.

Anda boleh semak jadual gaji anda di bawah dan sila share artikel tentang epenyata gaji online ini bagi memudahkan semua orang mendapat info dan maklumat baru mengenai gaji mereka.

Leave a comment

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment